Vintertræf

Spektrum, Nølevvej 6, 8300 Odder fra d. 9. – 11. marts 2018

Vintertræffet er for alle
Vintertræffet er både for dig der mestrer 25 grønlænderrul og for dig der er totalt nybegynder. Går du i panik bare ved tanken om at få hoved under vand, får du mulighed for at arbejde med vandtilvænning og visualiseringer i helt trygge rammer. Er du erfaren får du mulighed for at lære nye og avancerede rul, redninger og rebgymnastik af særdeles kompetente instruktører.

Workshops og frit bassin
Der vil både være mulighed for at tilmelde sig forskellige workshops og masser af tid til at øve på egen hånd. Ved tilmelding angiver du selv dit niveau, så vi kan tilrettelægge workshops til netop dig. Lige meget hvilket niveau du er på, garanterer vi, at du lærer en masse og får det sjovt…. og nok også lidt ømme muskler. De ømme muskler kan du dog som noget nyt i år få lindret af en gang behagelig massage. Du tilmelder dig massagen på selve træffet ved at skrive dig på listen.