Sommertræf 2019, nu allerede med 200 tilmeldte

Træfgruppen glæder sig over den store opbakning fra vores medlemmer, som i den travleste og dyreste måned på året og endda et halvt år før træffets afholdelse, har valgt at tilmelde sig Sommertræffet i Sverige.

Som altid er det til diskussion, når man prøver noget nyt, og træf uden for landets grænser er helt sikkert nyt og har skabt diskussioner i krogene.

Er vi den danske forening, som skal holde os i det danske farvand?
Er det for langt for vores medlemmer at drage over sundet?
Bliver der sat pris, at vi åbner døren til et nyt rovand med helt andre muligheder end i Danmark?

Træfgruppen hører medlemmernes rungende JA til træf i Sverige. Vi er meget taknemmelige.

Vi har stor fordel ud af de mange tidlige tilmeldinger, og vi vil derfor benytte muligheden til at sende et spørgeskema ud til de allerede tilmeldte. I løbet af januar spørger træfgruppen jer til jeres ønsker om kurser etc. Vores instruktører er yderst kompetente og meget fleksible, og vi og de vil gøre alt for at rette ind i forhold til jeres ønsker.

Træfgruppen arbejder fortsat på at få mængderabatter på alle færgeoverfarter og broer til Sverige.

Træfgruppen opfordrer stadig til at printe plakaten ud og hænge den op i jeres klubber, hvor den ikke hænger i forvejen. Tryk her for at hente plakaten.

Foto: Detlev Deninger

Hytteleje på Hafsten Resort – Uddevalla løber frem til 30 januar 2019, bookning skal være direkte til Hafsten.se eller +46 522-64 41 17 – Læs mere på vores hjemmeside under Sommertræf 2019.

Vi henleder opmærksomheden på Merchandise; T-shirts, huer i 100% ren merinould og med broderi samt meget mere, alt tøjet med mulighed for at få Uddevalla- eller Havkajakroernes logo på. Tryk her for at kommer til merchandise.

GODT NYTÅR til alle Havkajakroere.
Sommertræfgruppen Sverige 2019