Sidste nyt fra Sommertræf

Lejrens adresse

Hafsten Resort
Hafsten 120
451 96 Uddevalla, Sverige
Tlf. +46 522 644117

Træfgruppen:

Mark Lange                  +45 4029 4811
Steen Slot-Nielsen      +45 4240 2009
Ulla Gjedde                  +45 3145 4007
Lars Gjedde                 +45 4068 4007
Malou Lemgart            +45 2173 1110

Ankomst:

Følg skiltene, når du ser dem, og fortsæt til check-in i info-hytten. Se mere på Oversigtskort Hafsten Resort

Henvend dig i info-hytten

 • til registrering
 • til udlevering af armbånd, som skal bæres synligt under hele træffet
 • til anvisning af teltplads og kajakparkering
 • til at modtage din “goodie-bag”
 • og hvor du i øvrigt kan stille spørgsmål 🙂 

Enkelte fra træfgruppen vil være på pladsen fra onsdag eftermiddag. Du er derfor velkommen tidligere end ankomstdagen, blot skal du betale 165 SEK pr. overnatning til og med søndag. Betaling foretages direkte til Hafsten Resort, receptionen.

Opstilling af telt:

Teltpladsen er delt i rektangler med brandveje imellem. Hvert rektangel er opdelt i flere mindre felter. Veje, felter m.v. er afmærket med minestrimmel.
Regler for opstilling af telte:

 • Der skal være 4 meter fra egen teltdug til naboens teltdug. Sådan er reglerne i Sverige. Ved ankomst udleveres 4 m målesnor, som leveres retur til træfgruppen eller gives videre til den næste.
 • Ingen barduner, pløkker el.lign. må gå ud på brandvej.
 • Du må gerne slå telt op til en ven, hvis vennen først ankommer senere, og I har aftalt at ligge i lejr sammen. Dette er den eneste måde at reservere en plads på. Overhold venligst dette, så vi undgår kedelige diskussioner. Se i øvrigt vores plakat med Pladskultur

Pladsvagt:

Pladsvagtens telefonnummer hænger i fællesteltet og info-hytten. Tast nummeret ind på din telefon. Pladsvagten har base ved info-hytten, men kommer også rundt på pladsen. Pladsvagten, eller anden person udpeget af pladsvagten, kontrollerer, at alt er i orden, bl.a. at der ikke ligger brandfarligt affald, tjekker vores fællestelt, og at der ikke er uvedkommende på vores teltplads. 

Pladsvagten skal informeres ved væsentlig forsinket hjemkomst, ulykker og alvorlige uheld. Pladsvagten kan desuden arrangere afhentning af trætte eller tilskadekomne roere og kontakte relevante myndigheder i tilfælde af uheld.

Vi opfordrer i øvrigt alle til at holde øje med, at folk på pladsen bærer Havkajakroernes gule armbånd. 

Brand:

I tilfælde af brand alarmerer du ved at ringe på brandklokken (skibsklokke) ved fællesteltet. Alle skal straks bevæge sig uden for teltpladsen. Evt. hjælper man til med brandslukning.

Ordensregler i øvrigt:

 1. Der er affaldssortering på teltpladsen; glas, aluminiumsdåser, papir, plast og bioaffald. Så sorter dit affald, inden du går til containerne.
 2. Efterlad ikke affald og flasker i solen, da disse kan selvantænde.
 3. Der skal være ro på teltområdet fra kl. 23.00. Skal du hygge videre efter kl. 23.00, kan du fortsætte i fællesteltet.

Mad på træffet:

Lørdag kl. 19.00 er der fælles festmiddag for alle tilmeldte. Middagen er en kæmpe laks- og skaldyrsbuffet fra den svenske Lax-Butikken samt dessert.

Medbring selv: Tallerkner, bestik, glas og drikkevarer. Vil du have kaffe efter middagen, skal du også selv medbringe denne. 

Husk at det også er under festmiddagen, at vi trækker den heldige vinder af den udloddede havkajak

OBS! Der er d. 3. juli sendt mail ud til alle vedr. allergier, vegetar el. lign. Skemaet skal være besvaret senest 12. juli.  

Food truck – Nyt madkoncept / Café på Sommertræffet:

Vi har hyret en Food truck, som er vores Café. Der kan du købe morgenbrød og sandwich til tur. Begge dele bestilles dagen før og skal være afhentet senest kl. 9.00.
Om eftermiddagen kan du købe dagens kage og kaffe, og til aften kan du købe en varm ret. Der er nye retter hver dag.
Øl kan købes i Food trucken så længe lager haves, dog anbefaler træfgruppen, at man selv tager drikkevarer med til en uges forbrug.

Food trucken åbner søndag og kører hver dag frem til fredag.
Åbningstider kl. 7.00 til 9.00 og igen kl. 15.00 til ca. 21.00

Alle deltagere får en værdikupon (Havkajak Money) på 200 DKK (10 x 20 DKK sedler), som du kan betale med. Herudover tager food trucken imod MobilePay samt danske kroner.  

Priser:
Morgenbrød 20 kr
Sandwich til turen 40 kr
Kaffe og kage 20 kr
Varm aftensmad 80 kr.
Øl 20 kr

Der er vegetarretter og glutenfrit brød.

Du tager din egen tallerken og bestik med op til Food trucken og dropper engangs tallerkner og bestik.

På tur / kursus:

Havkajakroernes officielle ture

Officielle ture arrangeres af/i samarbejde med træfgruppen og annonceres på tilmeldingstavlerne i fællesteltet. Tilmeldingen foregår skriftligt på lister, hvoraf fremgår turens niveau, destination, turleders navn, forventet hjemkomsttidspunkt samt eventuelt max. antal deltagere. Tilmeldingslisterne opbevares i fællesteltet indtil alle deltagere har meldt, at de er tilbage.

Uofficielle, åbne ture

Uofficielle ture arrangeres typisk af træfdeltagere, uden at træfgruppen er involveret i tilrettelæggelsen. Turene kan annonceres på tilmeldingstavlen eller mundtligt. Tilmelding til disse ture bør foregå på samme måde som ved de officielle ture; tilmeldingslister er til rådighed i fællesteltet. Når gruppen er tilbage, fjernes tilmeldingslisten fra igangværende ture.

Private ture

Private ture arrangeres i en lukket kreds af deltagere. Deltagerlister vedr. disse ture bør afleveres i fællesteltet på samme måde som ovenfor beskrevet. 

Google-kalenderen holder styr på vores aktiviteter

Google tilbyder os alle en gratis og meget anvendelig on-line kalender, som vi har valgt til at holde styr på træffets aktiviteter. Vi opfordrer dig til at bruge den 🙂
Husk at det er uge 30, du skal kigge på 😉
Hvis du ikke har den allerede, får du den ved at oprette en privat Google-konto HER
Ønsker du ikke en Google-konto, kan du med lidt begrænsninger holde dig orienteret HER

Vigtigt

Vær opmærksom på at der kan være ændringer i aktiviteterne anført i kalenderen, herunder mødetid og sted. Derfor er det vigtigt, at dine oplysninger i Conventus, bl.a. dit mobilnr., er indtastet korrekt. Vi kan nemlig godt finde på at sende dig en sms. Men bedst er det at holde dig orienteret på info-møderne.

Tjek oplysningerne på dit medlemslogin

Info-møde :

Morgen og aften i fællesteltet hhv. kl. 8.30-9.00 og kl. 19.30-20.00

O-løb:

Der er sædvanen tro O-løb på ankomstdagen mandag kl. 15.00 – ca. 17.00. O-løb er en ryste-sammen-konkurrence for alle roere, hvor deltagerne er opdelt i grupper. O-løbet foregår i kajak, hvor grupperne ror rundt til diverse poster og udfører sjove opgaver. Distancen er ca. 6 km. Alle kan deltage. Der er præmieoverrækkelse til bedste 3 grupper under festmiddagen lørdag.

Genopfrisk makkerredning mandag inden O-løb:

Inden O-løbet bliver der mulighed for at opfriske din makkerredning, hvis du har behov for det, og inden det går løs på træffet.

Forslag til pakkeliste

Vi glæder os til at se dig på træffet.

Glade hilsner

Sommertræfgruppen

Tasty Towns foodtrucks leverer lækkert mad fra alle verdens hjørner til en hver anledning. Se mere på www.tastytown.dk

Alle deltagere får hver en værdikupon (Havkajak Money) på 200 DKK, som er opdelt i 20 DKK sedler, som du kan betale med ved Food trucken. Du kan også betale med Danske kontanter eller MobilePay.

Du tager din egne tallerkner og bestik med op til Food trucken og dropper engangs tallerkner og bestik.

Vi har skaffet en musiker der kommer med sin guitar og hygger om os.