Tilmelding til Sommertræf

På denne side kan aktive medlemmer af Havkajakroerne, tilmelde sig til Sommertræf 2018. Først når du har tilmeldt dig, kan du tilmelde dig de betalende kurser.

Med hensyn til Persondataforordningen (GDPR) informer HKR at når du tilmelder dig kurser, bliver dine kontaktoplysninger, navn, telefonnummer og email sendt videre til den pågælende kursusudbyder, så han/hun kan kontakte dig med info vedrørende kurset før, under og efter træffet. Hvis du ikke ønsker dette, bedes du skrive til sommertraef@havkajakroerne.dk .

Når du køber plads på et træf, skal du være opmærksom på – at vi kun kan give pengene tilbage hvis træffet er udsolgt og der er medlemmer på venteliste, som vil overtage din plads.
Er du forhindret i at deltage – bedes du derfor sende en mail til: sommertraef@havkajakroerne.dk hvorefter du vil høre nærmere om der er venteliste og om du vil få dit træfgebyr retur.
Plads på træf er personligt og kan ikke overdrages til andre. Af hensyn til ventelisten og den generelle medlemsadministration, er det ikke tilladt at videresælge sin plads på træf til andre.

 

Norske deltagere
Der er som et forsøg inviteret 15 deltagere fra 3-4 Sydnorske klubber Kristianssand, Flekkerøya, Mandal og Lillesand Kajakklubber, nu da træffet finder sted i det midt/nordjyske område for at få udvekslet erfaringer og skabe kontakter.
Så kan vi evaluere på efterfølgende, om der skal inviteres tyskere med til syddanske træf, og svenskere med til det sjællandske træf fremover.

For at starte din tilmelding, klik på “2018 Sommertræf på Spejderklinten” (Klik for hjælp)
Først når du er tilmeldt, kan du tilmelde dig de betalende kurser ved at gå til menupunkt Tilmelding betalende kurser