Tilmelding betalende kurser

Her på denne side kan du tilmelde dig de betalende kurser under Sommertræf 2019.
For alle gratis kurser, workshops, ture og foredrag, kan du først tilmelde dig på selve træffet.
Du skal være tilmeldt Sommertræf 2019, før du kan tilmelde dig de betalende kurser.

Når du køber plads på et kursus, skal du være opmærksom på – at vi kun kan give pengene tilbage hvis det kursus er udsolgt og der er medlemmer på venteliste, som vil overtage din plads. Er du forhindret i at deltage i kursus – bedes du derfor sende en mail til: kasserer@havkajakroerne.dk, hvorefter du vil høre nærmere om der er venteliste og om du vil få dit kursusgebyr retur.

Du kan vælge blandt mange kurser, så vær opmærksom på at vælge den rigtige dato. Plads på et kursus er personligt og kan ikke overdrages til andre. Af hensyn til ventelisten og den generelle medlemsadministration, er det ikke tilladt at videresælge sin plads på et kursus til andre.
Klik på den grønne “Tilmeld” knap for at starte din tilmelding.
Der tages generelt forbehold for mindre ændringer af start tidspunkterne i forhold til lokation, vejr og vind.

Med hensyn til Persondataforordningen (GDPR) informer HKR at når du tilmelder dig kurser, bliver dine kontaktoplysninger, navn, telefonnummer og email sendt videre til den pågældende kursusudbyder, så han/hun kan kontakte dig med info vedrørende kurset før, under og efter træffet. Hvis du ikke ønsker dette, bedes du skrive til sommertraef@havkajakroerne.dk.

Husk: Du tilmelder dig kun i det du har lyst til. Resten overlader du til dem, der har lyst.