Tilmelding for svenske og norske deltagere

På denne side kan svenske og norske kajakroerne, tilmelde sig til Havkajakroernes Sommertræf 2019. Først når du har tilmeldt dig, kan du bagefter tilmelde dig de betalende kurser (kommer senere).

22.- 28. juli 2019, Hafsten Camping, Hafsten 120, 451 96 Uddevalla, Sverige

Pris 2.095,- for udenlandske deltagere.
Prisen er inkl. teltplads med bad og toilet på pladsen, vand, strøm og frysekapacitet, musik og festmiddag lørdag aften. Midlertidigt medlemskab under træffet og Havkajakroernes forsikring er også inkluderet.

Tilmeldingen starter tidligt, da vi har råderet over nogle hytter indtil 30. januar 2019. Hvis du er interesseret i at leje en hytte, skal du kontakte Hafsten Camping. Hytteleje betales direkte til campingpladsen, men deltagergebyret betales her.  Følg link til hytterne

Der vil vanen tro være ture, workshops og kurser gennem ugen. Der kommer flere instruktører og sælger deres kurser. I vil kunne møde Nigel Foster, Anna Moreno Bernat, Bjørn Thomasson, Kathrine & Torbjörn fra Grebbestad, David Tetzschner og Per Hülsen.
Vedr. tilmelding og beskrivelser af kurser og indhold vil tilmelding komme senere. Ligeledes vil der komme et program med ture og workshops.

Hold dig opdateret her på siden, især vedr. kursustilmeldingerne, da deltagerantallet på kurserne vil være begrænset.

OBS: Når du klikker på “Tilmeld” åbner der en ny side med tilmeldingsblanketten fra Conventus, som er udviklet til Danmark. Skriv dit rigtige postnummer og bynavn i feltet: “Adresse 2”
I feltet “Postnr.” skriver du 9940 (vises med Læsø) (fiktiv nummer)
Vælg kommune fra listen. Du kan tage den første kommune: “Albertslund” (spiller ingen rolle)

Med hensyn til Persondataforordningen (GDPR) informer HKR at når du tilmelder dig kurser, bliver dine kontaktoplysninger, navn, telefonnummer og email sendt videre til den pågældende kursusudbyder, så han/hun kan kontakte dig med info vedrørende kurset før, under og efter træffet. Hvis du ikke ønsker dette, bedes du skrive til sommertraef@havkajakroerne.dk .

Når du køber plads på et træf, skal du være opmærksom på – at vi kun kan give pengene tilbage hvis træffet er udsolgt og der er medlemmer på venteliste, som vil overtage din plads.
Er du forhindret i at deltage – bedes du derfor sende en mail til: sommertraef@havkajakroerne.dk hvorefter du vil høre nærmere om der er venteliste og om du vil få dit træfgebyr retur.
Plads på træf er personligt og kan ikke overdrages til andre. Af hensyn til ventelisten og den generelle medlemsadministration, er det ikke tilladt at videresælge sin plads på træf til andre.