Færgerabat til sommertræf 2019

Tilbuddet gælder kun for medlemmer af forening Havkajakroerne, der skal på Sommertræf på Hafsten Resort, Uddevalla, Sverige i uge 30 – 2019 og har betalt.

FORSEA (tidligere Scanlines) Helsingør-Helsingborg

• I får en gratis AutoBizz Smart aftale med fri årsafgift det første år (værdi DKK 225 per aftale)

• I opnår mere end 50 % i rabat i forhold til køb af færgebillet i havnen.

• I rejser for DKK 205 per vej for alm. personbil med op til 9 personer.

• Sæt din Bizz brik i forruden og kør direkte til automatisk check-in. Det tager få sekunder at komme i gennem.

• Specielt til jer, som kommer med kajaktrailer: Med AutoBizz Smart aftale kører i blot til bemandet check-in, hvor vi i manuel betjening vil markere 2 rejser på Bizz’en (en for bil og en for kajaktrailer ) = 2 x 205 kr per vej.

VIGTIGT: Gratis AutoBizz Smart medlemskab kan KUN tegnes i perioden 1. februar til og med 28. februar 2019 mod angivelse af kode: XXXX som betalende medlemmer vil modtage via Havkajakroernes medlems system CONVENTUS.

VIGTIGT: Alle skal hver især tegne en aftale via følgende link: (Dem, som allerede har en Bizz aftale med f.eks. broer eller andet, kan kobles på denne aftale med samme Bizz brik) https://bizz.hhferriesgroup.com/Signup…

Dem der ikke har en Bizz Brik i forvejen, vil modtages en Bizz brik med posten efter 5 til 10 dage og kan med det samme anvendes på overfarten mellem Helsingør og Helsingborg.

Aftalen gælder i 12 måneder, således vil man blive opkrævet et årsabonnement på DKK 225 såfremt man ønsker at aftalen skal gælde yderligere et år.

Information: ForSea har taget initiativ til at indføre batteridrift på de to færger Tycho Brahe og Aurora for at reducere færgernes CO² udledning. Det tager kun 5-9 min at oplade færgen med grøn elektricitet, som kommer fra vind, vand og sol.


TORPARE

Danske Torpare er en interesseorganisation for danskere med fritidshus eller ødegård i Sverige – også de der overvejer huskøb. “Torpare” betyder husmand på svensk.

Danske Torpare er interessant, fordi de har et super attraktivt samarbejde med ForSea Helsingborg AB og endnu billigere priser på færgebilletter med ForSea mellem Helsingør og Helsingborg.

Som medlem af Danske Torpare har du mulighed for at købe et 20-turs færgekort til ForSea til medlemspris 3.034,50 kr. da er prisen kun DDK 151,72 per tur + medlemskabet, dog kan man godt købe 2 stk. 20 turs færgekort ad gangen.

Når du har meldt dig ind, og din online betaling er gået igennem, sender de dig en velkomstpakke med posten – og du kan benytte alle dine medlemsfordele, når du har modtaget pakken, som også indeholder dit medlemskort. Tjek det selv ud. www.torpare.dk  

Et års medlemskab koster 475 kr. plus 175 kr. i indmeldelsesgebyr.

Man køber 20-turs færgekort i Helsingør færgeterminalen i Helsingør (ikke på Sveriges-siden), når du fremviser gyldigt medlemskort. Færgeterminalen, er der hvor lastbilchaufførerne tjekker ind, til venstre for betalingsanlægget. 

Der er lidt organisering, at alle møder op samtidig ved betalingsanlægget og tjekker ind samtidig, der er kun 1 færgekort med 20 ture på.

Foreningen TORPARE udgiver et medlemsblad, 6 gange om året. Bladet sendes gratis ud til alle medlemmer samt samarbejdspartnere og andre med interesse i foreningen. Bladet har 48.000 læsere. Havkajakroerne får en annonce i deres blad og vi får en annonce for Torpare i magasinet HAVKAJAK. De laver også en artikel i deres blad om Sommertræffet i Uddevalla.


Stena Line

Havkajakroerne har indledt endnu et super flot samarbejde med Stena Line med afgang fra Grenaa-Varberg og Frederikshavn-Göteborg.
Tilbuddet gælder kun for de betalende deltagere i sommertræf 2019.

Tilbudet (op til 47% rabat) er aktiv fra d. 21 feb. – 7. marts 2019

For at opnå rabatten, skal du bruge en kode, som du vil modtage i en mail fra Conventus (tjek eventuelt din Spammails….). Conventus sender kun den mail til betalende deltagere i sommertræf 2019.