Vintertræf, 29.-31. marts 2019

Vintertræffet finder igen i år sted i Spektrum, Nølevvej 6, 8300 Odder
Denne gang bliver træffet afholdt fra d. 29.– 31. marts 2019.

Træfgruppen er i fuld gang med planlægningen af diverse workshops i blandt andet rul, redninger, vandtilvænning, yoga, leg & balance.

Vi glæder os til at præsenter et spændende program og åbner for tilmeldingen
søndag den 20. januar 2019 kl. 12:00. Prisen bliver denne gang kr. 1.250,-

Når du køber plads på et træf, skal du være opmærksom på – at vi kun kan give pengene tilbage hvis træffet er udsolgt og der er medlemmer på venteliste, som vil overtage din plads.Er du forhindret i at deltage – bedes du derfor sende en mail til: vintertraef@havkajakroerne.dk hvorefter du vil høre nærmere om der er venteliste og om du vil få dit træfgebyr retur.Plads på træf er personligt og kan ikke overdrages til andre. Af hensyn til ventelisten og den generelle medlemsadministration, er det ikke tilladt at videresælge sin plads på træf til andre.

Sæt kryds i kalenderen og kom med til et forrygende indendørs træf med masser af aktiviteter og godt socialt samvær.

Træfgruppen består af Henrik Sperling, Thomas Heitmann, Matilde Goul Dueholm og Ida Nielsen.

Vintertræffet er for alle
Vintertræffet er både for dig der mestrer 25 grønlænderrul og for dig der er totalt nybegynder. Går du i panik bare ved tanken om at få hoved under vand, får du mulighed for at arbejde med vandtilvænning og visualiseringer i helt trygge rammer. Er du erfaren får du mulighed for at lære nye og avancerede rul, redninger og rebgymnastik af særdeles kompetente instruktører.

Workshops og frit bassin
Der vil både være mulighed for at tilmelde sig forskellige workshops og masser af tid til at øve på egen hånd. Ved tilmelding angiver du selv dit niveau, så vi kan tilrettelægge workshops til netop dig. Lige meget hvilket niveau du er på, garanterer vi, at du lærer en masse og får det sjovt…. og nok også lidt ømme muskler. De ømme muskler kan du dog som noget nyt i år få lindret af en gang behagelig massage. Du tilmelder dig massagen på selve træffet ved at skrive dig på listen.

Alle hjælper hinanden
Der vil løbende være instruktører på bassinkanten til at hjælpe dig, men princippet er at alle hjælper hinanden på det niveau man nu er på.

Forplejning
Når du ikke er i vandet, er der rigelig tid til at hygge og sludre på bassinkanten og i svømmehallens café. Al forplejning hele weekenden er inkluderet, når du har betalt træfgebyret. Dog skal du selv købe drikkevarer i svømmehallen (det er desværre ikke tilladt selv at medbringe). Lørdag slutter vi selvfølgelig af med en lækker festmiddag.

Faciliteter
Odder svømmehal består af to 25 m bassiner og vandet er salt med en lille smule klor. Bliver du lidt kold undervejs, kan du slappe af og få varmen i svømmehallens sauna. Der er mulighed for overnatning i to tilstødende to gymnastiksale, så husk liggeunderlag, sovepose og ørepropper.

Kontakt træfgruppen på følgende mail: vintertraef@havkajakroerne.dk

sidst ændret: 19-jan-2019

// ]]>