Vintertræf 2020

Denne gang bliver træffet afholdt fra d. 27.– 29. marts 2020, som sædvanelig i Spektrum, Nølevvej 6, 8300 Odder .

Træfgruppen er i fuld gang med planlægningen af diverse workshops i blandt andet rul, redninger, vandtilvænning, yoga, leg & balance.

Vi glæder os til snart at kunne præsentere et spændende program, og vi åbner for tilmeldingen søndag den 19. januar 2020 kl. 12:00. 

Sæt kryds i kalenderen og kom med til et forrygende indendørs træf med masser af aktiviteter og godt socialt samvær.

Træfgruppen består af Thomas Heitmann, Matilde Goul Dueholm, Charlotte Eli og Ida Nielsen

Lidt minder fra 2019 som inspiration

Vintertræffet fandt sted i Spektrum, Nølevvej 6, 8300 Odder
Se TV2 Østjylland udsendelse.

Forside » Træf » Vintertræf 2020 » Vintertræf 2019

Vintertræf 2019

Vintertræf i Odder svømmehal, marts 2019 - Fotos: Matilde Goul Dueholm
1Vintertræf19.jpg

Foto: Matilde Goul Dueholm

Vintertræffet er for alle
Vintertræffet er både for dig der mestrer 25 grønlænderrul og for dig der er totalt nybegynder. Går du i panik bare ved tanken om at få hoved under vand, får du mulighed for at arbejde med vandtilvænning og visualiseringer i helt trygge rammer. Er du erfaren får du mulighed for at lære nye og avancerede rul, redninger og rebgymnastik af særdeles kompetente instruktører.

Workshops og frit bassin
Der vil både være mulighed for at tilmelde sig forskellige workshops og masser af tid til at øve på egen hånd. Ved tilmelding angiver du selv dit niveau, så vi kan tilrettelægge workshops til netop dig. Lige meget hvilket niveau du er på, garanterer vi, at du lærer en masse og får det sjovt…. og nok også lidt ømme muskler. De ømme muskler kan du dog som noget nyt i år få lindret af en gang behagelig massage. Du tilmelder dig massagen på selve træffet ved at skrive dig på listen.

Alle hjælper hinanden
Der vil løbende være instruktører på bassinkanten til at hjælpe dig, men princippet er at alle hjælper hinanden på det niveau man nu er på.

Forplejning
Når du ikke er i vandet, er der rigelig tid til at hygge og sludre på bassinkanten og i svømmehallens café. Al forplejning hele weekenden er inkluderet, når du har betalt træfgebyret. Dog skal du selv købe drikkevarer i svømmehallen (det er desværre ikke tilladt selv at medbringe). Lørdag slutter vi selvfølgelig af med en lækker festmiddag.

Faciliteter
Odder svømmehal består af to 25 m bassiner og vandet er salt med en lille smule klor. Bliver du lidt kold undervejs, kan du slappe af og få varmen i svømmehallens sauna. Der er mulighed for overnatning i to tilstødende to gymnastiksale, så husk liggeunderlag, sovepose og ørepropper.

Kontakt træfgruppen på følgende mail: vintertraef@havkajakroerne.dk

sidst ændret: 19-jan-2020

// ]]>