Forårstræf (med Generalforsamling)

Det er i Lynæs den 15. – 17. maj 2020

Forårstræffet er i år placeret på Sølager Strand Camping over for Kulhuse havn og det ligger i Nordsjælland tæt på Lynæs og Hundested. Campingpladsen ligger næsten midt imellem Roskilde Fjord, Issefjorden og tæt på Hundested og Kattegat.

Som altid afholdes Havkajakroernes generalforsamling fredag den 17 maj 2020 kl. 20.00. Ved den lejlighed er foreningen vært ved middagen og som er klassisk gullasch, du skal blot selv medbringe tallerken, bestik og drikkevarer. Allergikere må sende en mail til: foraarstraef@havkajakroerne.dk

Det er naturligvis muligt for alle medlemmer af Havkajakroerne at deltage i generalforsamlingen uden at deltage i træffet. Hvis du kun vil deltage i generalforsamlingen, men gerne vil spise med, er det nødvendigt at tilmelde sig til generalforsamlingen på denne mail: foraarstraef@havkajakroerne.dk

Alle der er tilmeldt træffet er automatisk tilmeldt Havkajakroernes generalforsamlingen.

Lørdag aften afholdes traditionen tro festmiddag som består at grill buffet, med bl.a. hjemmelavet pølser, og forskellige andre stykker kød med salat og brød, middagen er inkluderet i træfgebyret, også her skal du medbringe tallerkner og bestik samt drikkevarer til eget forbrug.

Hvis du lider af fødevareallergi så end en mail til: foraarstraef@havkajakroerne.dk

Programmet vil ud over generalforsamlingen byde på et rystesammen arrangement, ture på tre niveauer og det vil også være muligt at genopfriske dine redninger. Træfgruppen arbejder også på at få nogle interessante foredrag med på programmet.

Praktiske oplysninger

Adressen:
Sølager Strand Camping
Kulhusvej 2, 3390 Hundested

Stedet er en etableret campingplads, så vi kan nyde godt af den deres faciliteter, blandt andet er der en lille kiosk, med et mindre udvalg af købmandsvarer og morgenbrød.

Nærmeste anden indkøbs mulighed er Rema 1000 i Hundested, ca 3,5 km fra Campingpladsen.

Der vil være 220 volt på det meste af pladsen

Mulighed for at skylle tøj og kajakker.

Kajak parkerings område ned til vandet

Der er etableret Vildmarksbad og Sauna for Havkajakroerne.

Da der ikke er oceaner af parkerings pladser ved pladsen vil det være en stor hjælp hvis så mange som muligt finder sammen om fælleskørsel.

Parkering kun på anviste pladser

Kørsel til Sølager Strand Camping

Kommer man fra Jylland eller Århus er der mulighed for at tager Molslinjen fra Århus til Odden og derefter tage Rørvig til Hundested færgen.

Kommer man fra Roskilde, Holbæk eller Odsherred sider er der mulighed for at tage Kulhuse – Sølager færgen.

Pris: 900,- kr. max antal deltager 150. Tilmelding så længe ledige pladser haves, dog senest: 7 maj 2020

Med kajakhilsen og på gensyn fra træfgruppen:

Carsten Bøwig, Helen Simpson Vestergaard, Annemarie Bauer Nielsen , Flemming Stald, Kristian Wichmann

Sølager Strand Camping
Kulhusefærgen

Kontakt: foraarstraef@havkajakroerne.dk