Forårstræf (med Generalforsamling)

Forårstræf fandt sted på Hjarnø ved Juelsminde fra d. 10. – 12. maj 2019.

Du kan selv vælge om du vil bo på campingpladsen 1 km fra vandet eller på primitiv lejrplads helt ned til vandet. Alle ture starter fra den samme strand ved primitiv lejrplads.
Om aftenen mødes i ”Kostalden” på campingpladsen. Prisen er ens for alle.

Transport til Hjarnø: Du kan vælge om du vil ro over til Hjarnø eller du vil tage færgen over. Færgen betaler du selv. Pris for en bil er 55 kr. retur + 45 kr pr person retur. Færgen tager 5 biler ad gangen og overfarten tager kun 5 minutter.

Alt i alt er der måske ikke noget underligt i, at mange har lidt svært ved at placere Hjarnø på landkortet…

Klik på ovenstående kort for at få adgang til den orginale pdf, som du kan printe.

Ankomst:
Hvis du ror til Hjarnø fra Snaptun bliver du modtaget af træfgruppen i Snaptun på havnen. Du får anvist, hvor du kan sætte kajakken i og hvor du efterfølgende kan parkere bilen. Der tilbydes ture til Hjarnø med turleder hver halve time fredag fra kl. 13:00-17:00. Der vil blive taget godt af alle, specielt de nye, så hold dig ikke tilbage. Ved vind fra 5 sekundmeter og opefter kan der være bølger. Snak med turleder, hvis du er i tvivl om dine rokundskaber rækker til at passere det 700 meter brede Hjarnø Sund.

Du kan også ro fra andre havne eller måske helt hjemmefra.

Hvis du tager færgen over, kører du hen til kirken for at registrere dig og så kan du køre videre til den primitive lejrplads eller til campingpladsen. Der er plads til alle.

ALLE skal registreres ved kirken på Hjarnø – også hvis du ror over.

 

 

 

Den primitive lejrplads:
Lejrpladsen er en græsmark ned til vandet. Græsset er slået, og den er rimelig jævn. Der er ikke mulighed for lys, men opsat solcellelamper. Telte skal ligge minimum 3 m fra hinanden. Ellers ingen restriktioner. Der er et toilet i servicebygning på kirkegården og vand udenfor. Der opsættes yderligere 2 toiletter. Brug toiletterne. Alle fra den primitive lejrplads kan benytte Hjarnø Campings bad/toilet bygning inklusiv køkkenfaciliteter. Der er betalt for dagcamping. Der er 1000 meters gang op til campingpladsen.

Hjarnø Camping:
Fin græsplæne til telt med mulighed for strøm. Der er også mulighed for campere og campingvogne, hvor du selv betaler for strøm. Der findes også enkelte hytter, som reserveres og betales på campingpladsens egne hjemmesiden.

Campingplads har udmærkede faciliteter for bad, køkken mm. Der skal være ro på pladsen kl 23-7. Der vil også være andre gæster på pladsen, så tag hensyn til dem. Campingpladsen har en lillebitte kiosk med de absolut mest nødvendige varer (minus kød). Morgen brød (bake-off) skal bestilles.

”Kostalden”
I en ombygget stald mødes alle fredag- og lørdagaften. Her er borde og bænke op til 200 personer og mulighed for opvarmning med gasovne.

Program forårstræf 10-12. maj 2019 på Hjarnø.

FREDAG:
Kl. 13:00-18:00 Ankomst, registrering og installering på lejrplads eller camping.
Registrering foregår ved Hjarnø Kirke.

Der bliver ingen orienteringsløb.

Kl. 15:00 Redningsøvelser på stranden nedenfor Hjarnø Kirke
Kl. 15:00 Rotur for niveau 1-2 ture tæt ved Hjarnø, for dem der gerne vil have en rotur fredag.
Kl. 17:30 Samling for turledere og workshopafholdere i ”Kostalden”.
Kl. 18:30 Spisning i ”Kostalden” ved campingpladsen. Det er en vegetargryderet (inkluderet i prisen). Du skal selv medbringe drikkevarer, tallerkener, glas og bestik.
Kl. 19:00 Præsentation af træfgruppen, bestyrelsen, deltagere og programmet.
Kl. 19:30 Generalforsamling i Kostalden

LØRDAG:
Kl. 9:00-10:00 Afgang diverse ture og workshops. Der bliver udbudt niveau 1+2+3 ture.
Kl. 18:00 Foredrag ved DR meteorolog Mikael Jarnvig om Klimaændringer og havkajak
Kl. 19:00 Info/samling om søndagens program.
Kl. 19:30 Festmiddag med Det Store Fiskebord fra Juelsminde Fisk. I skal selv medbringe drikkevarer, tallerkener, glas og bestik. Der er mulighed for specialkost som vegetar, glutenfri og andet, også hvis du ikke spiser fisk. Skal bestilles ved tilmeldingen på foraarstraef@havkajakroerne.dk

SØNDAG:
Ingen samling om søndagen.
Nedpakning fra morgenstunden.
Diverse ture med opslag i fællestelt med afgang i løbet af formiddagen.
Rotur fra Hjarnø til Snaptun med turleder kl. 10:00, kl. 12:00 og kl. 14:00.

 

Med hensyn til Persondataforordningen (GDPR) informer HKR at når du tilmelder dig kurser, bliver dine kontaktoplysninger, navn, telefonnummer og email sendt videre til den pågældende kursusudbyder, så han/hun kan kontakte dig med info vedrørende kurset før, under og efter træffet. Hvis du ikke ønsker dette, bedes du skrive til foraarstraef@havkajakroerne.dk .

Når du køber plads på et træf, skal du være opmærksom på – at vi kun kan give pengene tilbage hvis træffet er udsolgt og der er medlemmer på venteliste, som vil overtage din plads.
Er du forhindret i at deltage – bedes du derfor sende en mail til: foraarstraef@havkajakroerne.dk hvorefter du vil høre nærmere om der er venteliste og om du vil få dit træfgebyr retur.
Plads på træf er personligt og kan ikke overdrages til andre. Af til ventelisten og den generelle medlemsadministration, er det ikke tilladt at videresælge sin plads på træf til andre.

Sikkerhed:
Det forventes, at alle minimum kan en makkerredning, og hvis du ikke kan, er der mulighed for at øve fredag kl. 15:00 nedenfor kirken ved stranden. Du skal blot tilmelde dig senest onsdag den 8. maj på mail: foraarstraef@havkajakroerne.dk , så er vi klar til at hjælpe dig.

Vagtlæge Region Midt 7011 3131 og ved alvorligt uheld 112 og derefter pladstelefon 3024 1614.
Hvis du bliver forsinket på tur giv besked til pladsvagt.

Træfgruppen består af Elsebeth Bjørnes, Mette Bentson, Harry Krintel og Karsten Paarup.