Sommertræf 2019

Tilmelding til sommertræf. Klik her.
Tilmelding til de betalende kurser. Klik her.
Bestil T-shirts, hue og meget anden tøj med Uddevalla- eller Havkajakroernes logo. Klik her.

I Sverige gælder andre regler med hensyn til sygesikring, læse mere her.
Husk at bestille det Blå EU-sygesikringskort på borger.dk

Glæd dig til at møde internationale havkajakinstruktører, tag på ture i det uovertrufne rovand med lokale turledere, som også kender de lokale historier.

Planlæg en uge med dine venner eller klubkammeraterne i din lokale kajakklub eller tag alene afsted. Havkajakroernes medlemmer kendetegnes også som gode folk, der er åbne og imødekommende og som altid deler viden og erfaringer med dem, der søger det.

Det eneste vi kræver af dig er, at du har dine egne grejer med, og at du er betalende medlem i Havkajakroerne.dk

Træfgruppen er allerede i gang og arbejder målrettet på at skabe de bedste rammer for alle deltagere 😊

Der planlægges korte og lange ture i en natur, som er helt uovertruffen.
Kunne du tænke dig at glide stille gennem vandet i den Svenske skærgård med lokalkendte turguider, der fortæller historien om netop dette sted, eller hvad med ”Rock hopping” med eller uden instruktør, eller kunne en hemmelig tur blandt bævere tiltrække dig?
Der kommer masser af tilbud til dig i kajakken for ikke at tale om det, der kommer til at ske på træfpladsen.Spørgsmål og kommentar sendes til Sommertræf gruppen
Træffet bliver som altid uge 30, fra mandag d. 22. til søndag d. 28. juli 2019 . SÆT KRYDS I KALENDEREN!

Stedet bliver Hafsten Resort ved Uddevalla, nord for Göteborg.
Vi har valgt Hafsten, fordi de tilbyder en enestående plads med dejlige faciliteter, hvor vi kan afholde vores store træf uden begrænsninger på antal deltagere.

Vi gør vores yderste for, at du får en uforglemmelig uge med kajakeventyr, og har du noget du vil dele med træfgruppen, så gør det på sommertræf@havkajakroene.dk

Her på siden vil træffet snart blive præsenteret i sin helhed, og informationer vil støde til efterhånden, som vi bliver klar til at dele dem.

En af ture vi arrangerer er til Kosterhavet – Sveriges Maritime Nationalpark, to ører ud fra Strømstad, med et kryds på 5 km. Se hvad du kan opleve:

Træfgruppen har lavet en plakat om Havkajakroernes Sommertræf 2019, uge 30, der i tekst og billeder fortæller, hvad man kan opleve i den svenske skærgård.
Vi opfordrer vores medlemmer til at printe plakaten. Hæng den op i jeres klub og hvor det i øvrigt giver mening.

Klik på billede for at få en pdf du kan printe.

 

 

sidst ændret: 23-apr-2019