Sommertræf 2019

Bestyrelsen har besluttet at lade træfgruppen arbejde videre med Sverige som destination. Træffet bliver som altid uge 30, 22. – 28. juli 2019 . SÆT KRYDS I KALENDEREN!

Stedet bliver Hafsten Resort ved Uddevalla, nord for Göteborg.
Vi har valgt Hafsten, fordi de tilbyder en enestående plads med dejlige faciliteter, hvor vi kan afholde vores store træf uden begrænsninger på antal deltagere.

Træffet er for alle, der har lyst til at dele en uge med ligesindede.
Der stilles ingen krav til dine færdigheder i kajakken, for her er der rovand til alle niveauer!

Planlæg en uge med dine venner eller klubkammeraterne i din lokale kajakklub eller tag alene afsted. Havkajakroernes medlemmer kendetegnes også som gode folk, der er åbne og imødekommende og som altid deler viden og erfaringer med dem, der søger det.

Det eneste vi kræver af dig er, at du har dine egne grejer med, og at du er betalende medlem i Havkajakroerne.dk

Træfgruppen er allerede i gang og arbejder målrettet på at skabe de bedste rammer for alle deltagere 😊

Der planlægges korte og lange ture i en natur, som er helt uovertruffen.
Kunne du tænke dig at glide stille gennem vandet i den Svenske skærgård med lokalkendte turguider, der fortæller historien om netop dette sted, eller hvad med ”Rock hopping” med eller uden instruktør, eller kunne en hemmelig tur blandt bævere tiltrække dig?
Der kommer masser af tilbud til dig i kajakken for ikke at tale om det, der kommer til at ske på træfpladsen.

Vi gør vores yderste for, at du får en uforglemmelig uge med kajakeventyr, og har du noget du vil dele med træfgruppen, så gør det på sommertræf@havkajakroene.dk

Her på siden vil træffet snart blive præsenteret i sin helhed, og informationer vil støde til efterhånden, som vi bliver klar til at dele dem.
Det er her, du skal tilmelde dig, når den tid kommer.

En af ture vi arrangerer er til Kosterhavet – Sveriges Maritime Nationalpark, to ører ud fra Strømstad, med et kryds på 5 km. Se hvad du kan opleve:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sidst ændret: 20-okt-2018