Indkøbsrabatter

Denne side er under opbygning.
Denne side vil være adgangsbeskyttet og kun medlemmerne vil få adgang med en adgangskode.

Som medlem af havkajakroerne får du rabat ved følgende butikker, hvis du nævner at du er medlem af Havkajakroerne. Rabatterne varierer fra butik til butik og kan være forskellige efter forskellige varegruppe. Det vil være en god ide at tage det sidste eksemplar af Havkajakroernes medlemsblad med, som bevis på at du er medlem.

Eventyrsport online og i 11 fysiske butikker
Medlemmer fra Havkajakroerne får 10% på alt udstyr også på kajakker, dog ikke på i forvejen nedsatte varer.
I de 11 fysiske butikker skal du oplyse en rabatkode 8628. Man kan evt. også fremvise medlemsbladet i butikken.
I forbindelse med online web-køb skrives koden i bemærkningsfeltet, hvorefter rabatten fratrækkes når ordren behandles.

Vi har kajakker til salg, men på grund af vores oprydningsopgave er mange af varerne ikke synlige på vores hjemmeside. Til gængæld betyder dette at vi er ved at planlægge noget vildt til Black Friday d. 24. november, hvor vi laver nogle priser på kajakker som bliver MEGET BILLIGE! Det kommer til at gælde disse kajakker:

  • 1 stk. Point 65 – Whisky 16 GF
  • 2 stk. Current Designs – Prana GF
  • 1 stk. Current Designs – Sirocco,
  • 1 stk. Current Designs – Squall GTS
  • 2 stk. Current Designs – Squamish

Kajakbiksen, Broløkken 1/Havnegade, 5900 Rudkøbing: www.kajakbiksen.dk tel. 3056 5685. Kajakbiksen tilbyder medlemmer af Havkajakroerne en rabat på 7% på udstyr og beklædning, der ikke er på tilbud.
Ved køb af kajak, giver vi som udgangspunkt ikke rabat, men kan give en rabat efter aftale på udstyr og beklædning, der købes sammen med kajakken.

Rabat opnås ved at oplyse om medlemsskabet under noter i bestillingsprocessen i webshoppen eller ved at nævne det inden køb i butikken.
Rabatten trækkes fra inden vi hæver indbetalingen i webshoppen (man ser altså ikke rabatprisen før vi har behandlet bestillingen).