Rød Hvide bånd

Om Havkajakroernes Rød-Hvide Bånd
På undersiderne kan du læse om Havkajakroernes Rød Hvide Bånd og hvordan du erobrer det, og hvem der har erobret båndet og også links til dem der har skrevet en beretning.
Under spørgsmål kan du også læse forskellige indlæg der bringes løbende om Havkajakroernes Rød Hvide Bånd – både svar på generalle spørgsmål men også debatindlæg om båndet – båndets idé, erobring og formalier omkring regler dokumentation og formidling.

Vi mangler fotos fra dem der har erobret eller forsøgte at erobre båndet – så send en e-mail til Webmaster.

De første år af båndet…

Havkajakroernes Rød Hvide Bånd blev stiftet af Peter Unold, og han blev også den 3. roer som erobrede båndet. Det var Lone Sand og Ravn Hamberg der erobrede båndet som nummer 1 og nummer 2. Lone Sand har skrevet en fin beretning om Ravn og hendes tur i 2001. Udover Peter Unold som erobrede båndet 2 år efter, ja så gik der faktisk 5 år mere, før der nye erobrere var på banen. Dette skabte opmærksomhed om båndet og specielt nu efter Erik B. Jørgensen’s seje erobring midt på vinteren, så ved alle efterhånden hvad Havkajakroernes Rød Hvide Bånd er!

Dem der forsøgte…

Vi omtaler også nogle af dem der forsøgte at erobre båndet, men som af forskellige årsager måtte opgive. Måsker er der specielt i disse beretninger ind i mellem dyrekøbte erfaringer som kan komme alle os andre til gode. Uanset hvad så er de spændende fordi den cliffhanger historien bevæger mod – bliver hængende!
Læs dem de er spændende.

Steffen Juul