Juryen + beretning

Juryen består af:

Birger Elmedal – Formand

Lars Korsbjerg Nielsen – meningt medlem

Jan Lavrsen – meningt medlem

Når der afholdes det årlige møde, hvor årets erobre fremlægger sin tur rundt om Danmark, så er det Juryen og evt. andre Rød Hvide Bånd erobrere, det deltager og votere om forsøget kan godkendes.

Dermed er juryen åben for alle, det kræver bare at man har roet Danmark Rundt og fremlagt sin tur for juryen samt at juryen har godkendt turen.

For flere oplysninger, så kan formanden for juryen Birger Elmedal kontaktes på:

birger@elmedal.dk

Beretninger:

I 2016 har der været 2 forsøg og 1 gennemført.
Mødet blev afholdt i Kastrup kajakklub, der havde lånt os lokale. Tak for det 

Planen var at vi skulle ro en lille tur, men vinden var alt for hård til kajaktur, så vi startede lidt tidligere på Runes fremlæggelse, og sikke en fremlæggelse, hvor Rune fortalte om sit mål med, at komme hele vejen rundt om Danmark, hvilket vil sige, at han var rundt om hver en ø / sten der stikker op af vandet, i Danmark.
Blandt andet tog han ø hoppeturen Nordjylland – Læsø – Anholt – Sjælland, med et kryds på 80 kilometer og en 20 timer i kajakken. Han var også rundt om Bornholm og Christians ø. Ingen anden har nogensinde taget denne tur.
Efter fremlæggelsen kiggede juryen rundt på hinanden, nikkede til hinanden og Birger rejste sig gik hen til Rune, hermed var det formanden der med fremstrakt hånd trykkede Runes hånd, anerkendte og ønskede tillykke med det Rød Hvide-Bånd, og det eftertragtede bånd blev udleveret.
Turen var på 56 dage og 1637 km lang.

sidst ændret: 11-dec-2017