Havkajakroerne
Havkajakroerne er foreningen for alle havkajakroere i Danmark.
Vi har ca 1.500 medlemmer (februar 2016). Vores medlemmer tæller alle aldersklasser og alle erfaringsniveauer. Man kan blive medlem af Havkajakroerne når man er fyldt 13 år

Foreningens væsentligste aktiviteter er afholdelse af fire årlige træf, udgivelse af tre årlige blade og drift af denne hjemmeside. På vores træf mødes foreningens medlemmer, hvor de kan blive bedre til havkajakroning, lære mere om sikkerhed på vandet, færdes hensigtsmæssigt i naturen, møde nye mennesker, finde nye romakkere og hygge sig. Bladet indeholder generelle informationer, artikler og meddelelser fra foreningen.

Havkajakroerne frigiver endnu ikke roere, som en traditionel kajakklub, men vi tilbyder en del forskellige workshops på vores træf, og forsøger at have prisbillige kurser med eksterne undervisere på vores sommertræf. Se nærmere omkring disse ting i her på hjemmesiden. Hvis man deltager i de forskellige workshops på vores træf, vil man langsomt opleve at ens egenfærdigheder øges.

Hjemmeside
Den hjemmeside du sidder og læser er den officielle hjemmeside for foreningen “Havkajakroerne”.

Vi har også en gruppe og en forening på Facebook “Havkajakroerne”

Indmelddelse
Se på "Bliv medlem" og "For medlemmer" hvordan du melder dig ind i foreningen.

Mere information
Har du spørgsmål vedrørende foreningen, er du velkommen til at sende en mail til:

Formand eller Kasserer eller Webmaster
Havkajakroerne | Søndergårdsvej 37 | 3500 Værløse | Tlf.: +45 40684007 | medlemsinfo@havkajakroerne.dk