Havkajakroernes vintertræf 2017
Odder Svømmehal, Nølevvej 6, 8300 Odder

Fredag d. 10. marts 2017 kl. 15.00 – søndag d. 12. marts 2017 kl. 10.00

Har du lyst til at forbedre eller finpudse dine kompetencer indenfor diverse redninger og rul og samtidig hygge og have det sjovt med andre havkajakentusiaster? Så sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 10. til 12. marts 2017. Her finder nemlig traditionen tro Havkajakroernes årlige vintertræf sted i Odder Svømmehal.

Vintertræffet er for alle
Vintertræffet er både for dig der mestrer 25 grønlænderrul og for dig der er totalt nybegynder. Går du i panik bare ved tanken om at få hoved under vand, får du mulighed for at arbejde med vandtilvænning og visualiseringer i helt trygge rammer. Er du erfaren får du mulighed for at lære nye og avancerede rul, redninger og rebgymnastik af særdeles kompetente instruktører.

Workshops og frit bassin
Der vil både være mulighed for at tilmelde sig forskellige workshops og masser af tid til at øve på egen hånd. Ved tilmelding angiver du selv dit niveau, så vi kan tilrettelægge workshops til netop dig. Lige meget hvilket niveau du er på, garanterer vi, at du lærer en masse og får det sjovt…. og nok også lidt ømme muskler. De ømme muskler kan du dog som noget nyt i år få lindret af en gang behagelig massage. Du tilmelder dig massagen på selve træffet ved at skrive dig på listen.

Alle hjælper hinanden
Der vil løbende være instruktører på bassinkanten til at hjælpe dig, men princippet er at alle hjælper hinanden på det niveau man nu er på.

Forplejning
Når du ikke er i vandet, er der rigelig tid til at hygge og sludre på bassinkanten og i svømmehallens café. Al forplejning hele weekenden er inkluderet, når du har betalt træfgebyret. Dog skal du selv købe drikkevarer i svømmehallen (det er desværre ikke tilladt selv at medbringe). Lørdag slutter vi selvfølgelig af med en lækker festmiddag.

Faciliteter
Odder svømmehal består af to 25 m bassiner og vandet er salt med en lille smule klor. Bliver du lidt kold undervejs, kan du slappe af og få varmen i svømmehallens sauna. Der er mulighed for overnatning i to tilstødende to gymnastiksale, så husk liggeunderlag, sovepose og ørepropper.

Program
Program og tidsplan som PDF.

Pris
Prisen for træffet inklusiv fuld forplejning alle dage er 1200 kr.

Tilmelding
Tilmeldingen åbner lørdag d. 14. januar 2017, kl. 12.00 som en nyhed på www.havkajakroerne.dk

Vi glæder os til at se dig!

Vintertræf 2017 gruppen

Bent Kruse, Nils Birkegaard, Vibeke Norre, Jette Husum.
Bestyrelseskontakt Steen Slot Nielsen

 Kontakt træfgruppen på følgende mail: vintertraef2017@havkajakroerne.dk

Havkajakroerne | Søndergårdsvej 37 | 3500 Værløse | Tlf.: +45 40684007 | medlemsinfo@havkajakroerne.dk