Not logged in. · Lost password · Register
Forum: Kommercielt forum RSS
Ny kajakbutik i Kolding og åbningssalg d. 5. april kl. 10.

Announcement

2009-02-12, 08:45 by Steffen Juul
Subject: Ved registrering af Brugernavn!
Enhver kan registrere sig på Forum og dermed få adgang til at udtrykke sig og til at se billeder. Når du registrerer dig på Forum skal du angive et brugernavn og et password. Anvend dit navn som brugernavn, dvs. fornavn OG efternavn, så alle kan se, hvem de taler med, ellers bliver du ikke valideret af Webmaster.    Vi accepterer som eksempel: * Søren Hansen * Soren Hansen * SørenHansen * soren_hansen * soren/hansen * Søren.Hansen * HVIS du som nyt medlem ikke er blevet valideret, så skriv til webmaster hvad dit gamle navn er, og hvad du gerne vil have rettet det til.
/webmaster
Michael/Kajakgaarden #1
User title: Michael Schuh
Member since May 2006 · 24 posts · Location: Kolding
Group memberships: Kommerciel, Members
Show profile · Link to this post
Subject: Ny kajakbutik i Kolding og åbningssalg d. 5. april kl. 10.
Kære kajakroere

Foråret 2008 står for døren og endnu en spændende sæson skal skydes i gang. For Kajakgaarden bliver det særligt spændende, da vi åbner en ny stor butik på Dokvej 4 i Kolding. Det betyder bl.a. at vi har almindelige ”butiksåbningstider”, samt at vi vil kunne yde en endnu bedre og hurtig service.  Butikkens placering 20 m. fra vandet giver os en unik mulighed for at tilbyde dig prøveture lige uden for døren. Vi låner indtil videre  Kolding Sejlsklubs bådebro til ind og udstigning.

Kommer du via motorvejen fra enten nord eller øst skal du vælge afkørsel Ø, følge skiltningen til havnen og blot dreje ind ad Dokvej hvor der står Kolding  Sejlklub. Kommer du fra syd-motorvejen vælger du afkørsel S og fortsætter ligeud hele vejen ned omkring havnebassinet indtil du møder skiltet ”Kolding Sejlklub. Det kan ikke være lettere.. Kommer du fra vandet skal du blot helt over til nordsiden af fjorden og følge kysten ind til bunden af nordhavnen.

Vi er p.t. i fuld gang med at klargøre butikken og åbner tirsdag d. 1. April kl. 1030. Lørdag d. 5 april, holder vi åbningssalg og du vil her have mulighed for at gøre en ekstra god handel, vinde et gavekort på kr. 5.000,-. eller udstyr for flere tusinde kroner. Du kan se vores tilbudsliste ved at følge linket; http://kajakgaarden.dk/pdf/aabningstilbud_kajakgaarden2.pdf

Vi har naturligvis også udvidet vores kursusvirksomhed, og som noget helt nyt tilbyder vi nu kurser i både Kolding og Haderslev. Kurserne i Kolding forløber for de flestes vedkommende fra Houens Odde Spejdercenter, der med sin fantastiske beliggenhed og sin smukke natur er de perfekte rammer for nye store oplevelser i havkajakken. Haderslev-kurserne kører som hidtil primært fra Gammelbro Camping i Aarøsund der med sin unikke adgang til Lillebælt og øerne er en lille oase i det syddanske farvand.

2008 bliver også året hvor du vil møde en del nye ansigter hos Kajakgaarden. De er alle dedikerede kajakroere med stor viden og interesse for både undervisning og udstyr. Har du lyst til at læse mere om de enkelte kan du se mere på;  http://kajakgaarden.dk/information.php?info_id=4

Vores produktsortiment vil også få en lille udvidelse idet vi pr. 1. april har produkter fra P&H og Lendal på hylderne.
Vi glæder os til endnu en spændende sæson og håber at i alle vil finde tid til at komme forbi Kolding. Vi har investeret i en supersmart (synes jeg selv) kaffemaskine der sørger for frisk kaffe – næsten af sig selv.

De bedste hilsener
Kajakgaarden
Dokvej 4
6000 Kolding
Tlf  74534892
Gsm 26284892
info@kajakgaarden.dk
www.kajakgaarden.dk
De bedste hilsener

Michael
Kajakgaarden.dk
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please enter the word from the image into the text field below. (Type the letters only, lower case is okay.)
Smileys: :-) ;-) :-D :-p :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O
Special characters:
Go to forum
This board is powered by the Unclassified NewsBoard software, 20120620-dev, © 2003-2011 by Yves Goergen
Current time: 2015-02-01, 16:36:29 (UTC +08:00)